Stariji gospodin ugledao Georginu na plaži, a onda je uradio ono što bi i svaki muškarac

Ronaldova izabranica u borbi s valovima

Stariji gospodin ugledao Georginu na plaži, a onda je uradio ono što bi i svaki muškarac

Endin Čaušević

Georgina Rodriguez s djecom još uvijek uživa na ljetnom odmoru dok je Cristiano Ronaldo morao otputovati na pripreme Al Nassra za novu sezonu. Ronaldova izabranica je i danas u centru pažnje jer je objavila video kako se bori s valovima, no pala je u drugi plan zbog starijeg gospodina koji nije odolio kada je vidio takvu ljepoticu na plaži.

Ronaldo je imao nešto duži odmor nego inače i proveo ga je s Georginom i djecom, a ljetovali su na nekoliko mjesta Mediterana, a na kraju su proveli i nekoliko dana u Portugalu.

Iako je Ronaldo morao da otputuje na početak priprema Georgina i djeca odlučili su da ostanu još neko vrijeme i uživaju u ljeto.

Georgina se s djecom nalazi još uvijek u Portugalu, a najviše vremena provode na plaži.

Ronaldova izabranica često provokativnim izdanjima na Instagramu izazove dosta pažnje, a posebno muškog dijela publike.

Oglasi

Tako je bilo i danas jer je Georgina objavila zanimljiv video kako se bori s valovima, no u prvom planu su se našli njeni atributi, ali i stariji gospodin koji je sa strane posmatrao šta radi Ronaldova djevojka.

Kada je vidio prelijepu Georginu on je nekoliko minuta bio u plićaku i pratio svaki njen korak, a u jednom trenutku ga je kamera snimila.

Iako je pokušao biti "hladnokrvan" na kraju jednostavno nije mogao da odoli, te je Georginu odmjerio od glave do pete dok se ona borila s valovima.

Taj video Georgina je objavila danas na Instagramu i za samo nešto više od sat vremena dobila je preko milion lajkova kao i skoro 10.000 komentara među kojima su većinom muškarci koji su hvalili njen sjajan izgled.

Inače, Georginu na Instagramu prati čak 50 miliona ljudi.

Top Komentari

stranputica
Čestitam cijeloj redakciji SS na ovom članku. Bravo.Sumnjam da će ovaj nivo novinarstva ikada biti nadmašen....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi