Fotografija Džekine Amre očarala fanove: Zar je ovo majka troje djece?

Besprijekorna linija

Fotografija Džekine Amre očarala fanove: Zar je ovo majka troje djece?

O. Lekić

Fudbal je trenutno tema broj jedan u svijetu, a u prvom planu su zbog toga i lijepe supruge fudbalera. Među brojnim ljepoticama ističe se i Amra Silajdžić koja je već neko vrijeme u braku sa bh. reprezentativcem Edinom Džekom.

Ljubavna veza Edina i Amre započela je 2012. godine i od tada fudbaler i manekenka nose epitet najpopularnijeg para u našoj zemlji, a u međuvremenu postali su i roditelji kćerke Une i sina Danija.

Amra i danas plijeni pažnju izgledom gdje god da se pojavi, zbog čega je modni agenti stalno angažuju za snimanja, a iako iza sebe ima tri porođaja, fanovi na Instagramu je stalno 'časte' komplimentima da izgleda kao da nije rodila.

Da je tijelo vratila u besprijekorno stanje pokazala je i fotografija nastala u trenucima opuštanja koju je ova lijepa bh. manekenka objavila na Instagramu.

"Troje djece i takvo tijelo! Najbolja si Amra", jedan je od komentara.

More. Sloboda. Sreća. 💙 #lifelover

A post shared by Amra Silajdžić Džeko (@amra_silajdzic) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi