CR svijetu predstavio 13-godišnjeg sina: "Cristiano stvara čudovište za koje niko nije spreman"
Nevjerovatne fizičke predispozicije ima CR Junior (Foto: Instagram)

Dečko ima nevjerovatne fizikalije

CR svijetu predstavio 13-godišnjeg sina: "Cristiano stvara čudovište za koje niko nije spreman"

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo je s 39 godina jedan od najspremnijih sportista svijeta. Portugalac izgleda brutalno, isklesan je do savršenstva, a njegovim stopama je krenuo i 13-godišnji Cristiano Junior.

Portugalska legenda Cristiano Ronaldo isklesan je do savršenstva. Iako ima 39 godina fudbaler Al Nassra izgleda zaista nevjerovatno, pa je danas tokom treninga ponovo odlučio skinuti majicu i pokazati brutalne mišiće.

Međutim, CR nije pozirao sam. Pored njega je bio i njegov sin, 13-godišnji Cristiano Junior, koji je već sada krenuo očevim stopama.

Ovaj tinejdžer je već sad fizička zvijer. Kopija je slavnog oca, a ako na terenu bude bio barem približnog kvaliteta, svjedočit ćemo još jednom vrhunskom fudbaleru.

"Danas na treningu imam partnera", poručio je Cristiano uz fotografiju sa sinom.

Oglasi

Naravno, objava je pokupila ogroman broj komentara. Mnogi su u nevjerici zbog onog što su vidjeli.

"Cristiano stvara čudovište za koje niko nije spreman", komentar je jednog od fan klubova portugalske zvijeze, dok jedan od pratitelja dodaje: "Radiš nevjerovatan posao s Juniorom".

Naravno, mnogi su napisali staru dobru izreku 'kakav otac, takav sin'. Junior očigledno pomno prati savjete legendarnog oca i zaista izgleda nestvarno za jednog 13-godišnjaka.

Kao i otac, Junior je također član Al Nassra. Igra za omladinske kategorije i poprilično je dominantan.

Oglasi

Prethodnih mjeseci je bilo govora da bi mogao otići u akademiju nekog od vleikih klubova. Međutim, to se nije desilo i Cristiano je odlučio da je sin još uvijek mlad da sam kreće u život.

Ipak, ako klinac pokaže vrhunski kvalitet, sigurno je da će u jednom trenutku jednostavno morati krenuti svojim putem. To bi se moglo desiti veoma brzo.

Nema dileme da će mnogi evropski timovi pokušati angažovati Juniora. Ima gene velikog šampiona, vrhunske fizičke predispozicije i samo je pitanje koliko će uspjeti napraviti u svijetu fudbala.

Volje i želje za radom i uspjehom ima bez obzira na to što mu je otac u mogućnosti priuštiti sve što želi. Fotografije koje je objavio slavni Portugalac jasan su dokaz tome.

Očigledno je da CR sina uči pravim vrijednostima i zdravom načinu života. Kopira ovaj dečko apsolutno sve što mu se savjetuje i na dobrom je putu da postane fizička zvijer.

Oglasi

Najnovije vijesti