Aryna Sabalenka prije mjesec i pol patila zbog velike tragedije njenog dečka, sada ljubi milionera

Nova veza za Bjeloruskinju?

Aryna Sabalenka prije mjesec i pol patila zbog velike tragedije njenog dečka, sada ljubi milionera

Edmir Škorić

Jedna od najboljih teniserki na svijetu, Aryna Sabalenka (25), nedavno je ostala bez bivšeg dečka, pošto je legendarni hokejaš Kosntantin Koltsov (42) preminuo.

Sredinom marta došla je vijest da je preminuo trener Salavat Julajeva. Druga teniserka svijeta bila je pogođena zbog smrti dugogodišnjeg dečka.

Igrao je za reprezentaciju Bjelorusije na Olimpijskim igrama 2002. i 2010. godine i proveo je dio tri sezone u Pitsburg Pingvinsima u NHL-u od 2002. i 2006. godine.

Bjeloruskinja i Koltsov su prvi put povezani u junu 2021, kako navodi časopis „People“, a Sabalenka je ne tako rijetko objavljivala njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

"Konstantinova smrt je nezamisliva tragedija i moje srce je slomljeno, iako više nismo bili zajedno. Molimo poštujte moju privatnost u ovom teškom trenutku", napisala je Aryna Sabalenka na Instagramu.

Oglasi

Čini se da je Bjeloruskinja odlučila što prije nastaviti sa životom i zaboraviti prošlost, pa je već viđena sa novim dečkom.

Nju su tokom turnira u Madridu vidjeli sa Georgiosom Frangoulisom. Navodno se s njim ljubila tokom turnira u glavnom gradu Španije sa biznismenom grčkog porijekla, a koji je rođen i odrastao u Brazilu.

Također strastven prema automobilskim utrkama, Frangoulis je 2016. osnovao uspješnu globalnu firmu za promicanje zdrave hrane.

Prema glasinama, ovaj milioner navodno je oženjen, iako ne postoje novije fotografije njegove navodne supruge.

Aryna Sabalenka trenutno igra u polufinalu turnira u Madridu protiv Elene Rybakien i u toku je treći set. Pobjednica će u finalu igrati protiv sjajne Ige Swiatek.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi