Član KK Bosna Royal Jelly za SportSport.ba

Sokolović: U Kakanj idemo po pobjedu

Samir Mlaćo

Nakon šest odigranih kola u Ligi za prvaka naše zemlje košarkaši Bosne Royal Jelly imaju skor od tri pobjede i tri poraza. 

Sutra će u goste ekipi Kaknja koja u ovom dijelu takmičenja još uvijek nije osjetila slast pobjede. Ipak, u Bosni su svjesni da će ulogu favorita trebati opravdati i na parketu.

"Zadovoljni smo ostvarenim, a pružili smo dobre partije na domaćem terenu. Na gostujućim manje-više, a pred nama su četiri kola u kojima ćemo tražiti sve četiri pobjede", kazao je za SportSport.ba Aleksandar Sokolović, član KK Bosna Royal Jelly.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Sigurno da je Kakanj različita ekipa na domaćem i gostujućem terenu i znaju biti vrlo nezgodni. Mi imamo svoje ambicije i svakako da idemo po pobjedu", dodao je Sokolović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi