U petak se desila najveća izdaja u historiji ABA lige

Mural odmah nestao

U petak se desila najveća izdaja u historiji ABA lige

Admin Čaušević

Prelazak junak i sportskog uzora u redove najvećeg i najljućeg rivala nekim navijačima uopšte ne padne lako i takvi transferi obično poprime epitetet "veleizdaje".

U petak se desila možda i najveća veleizdaja u historiji ABA lige kada je Podgoričanin Nikola Ivanović iz Budućnosti prešao u Crvenu zvezdu.

Budućnost i Crvena zvezda su posljednjih godina svoje rivalstvo digli na nivo više, nakon nekoliko veoma kontroverznih finalnih serija ABA lige.

Navijači Budućnosti su jako zamjerili Ivanoviću na njegovom transferu u Beograd da su odmah i prekrečili mural kojem su posvetili dosadašnjem playmakeru Plavih.

Kada je 2018. godine Budućnost uzela ABA ligu protiv Crvene zvezde Ivanović je bio junak te serije, odmah je u jednom od naselja u Podgorici dobio i svoj mural, međutim od jučer je sve drugačije.

"Vrijeme je za početak serije koncerata Azre na Kalemegdanu!.....Malom!", je objava na Twitteru kojom je Miško Ražnatović "potpalio" vatru, a nakon toga je stigla i zvanična objava.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Crnogorac je s novim-starim prvakom ABA lige potpisao dvogodišnji ugovor. S njim je u paketu na Kalamegdan iz Budućnost istigao i Luka Mitrović.

Ivanović je u dva navrata nosio dres Budućnosti, prvo od 2011. do 2015, pa od od 2017. godinu, sada će ponovo sarađivati s Dejanom Radonjićem s kojim je doživio i potpunu afirmaciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi