Zidane donio konačnu odluku o Luki Joviću
Foto - EPA

Dobija novu šansu

Zidane donio konačnu odluku o Luki Joviću

Midhat Šljivak

Trener madridskog Real Zinedine Zidane odlučio je da u novoj sezoni ipak računa na srbijanskog fudbalera Luku Jovića.

Iako su se u javnosti konstantno pojavljivale priče kako Jović ima želju da ode negdje gdje će imati više prostora za igru, to se na kraju neće desiti

Španski mediji javljaju kako je donijeta konačna odluka od strane kluba. Luka Jović će biti dio ekipe za ovu sezonu i on neće napustiti tim do kraja prelaznog roka.

Srbijanski fudbaler je prošle godine stigao kao veliko pojačanje na Santiago Bernabeu. Plaćen je 60 miliona eura Eintrachtu, ali se nije pokazao u dresu Reala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ukupno je Jović nastupio 27 puta za Kraljeve i zabio je dva gola, te je odmah proglašen za promašaj. Ipak, imat će još jednu šansu da pokaže šta zna i vidjet ćemo hoće li je iskoristiti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IMPERATOR
Odlučio je on na 0-0 ubaciti neku djecu iz podmlatka a ovog zagondžiju ni na zagrijavanje nije poslao. Eto koliko ga doživljava...
2 1
spectron
Ne znam...možda griješim,ali mislim da je on prebrzo poletio za prevelikim zalogajem u Real Madrid.Jedan Hazard iz Chelsea se ne može nikako uklopiti tamo,a bio je zvijer dok nije došao iz Chelsea.Veliki je to pritisak.Ali jbg...ima i to da te jednom želi velikan poput Reala :) Ali kolika god ta želja bila za novcem,mogla se izabrati neka druga,a opet bolja opcija :)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi