Mulalić: Ovo je super, volim ove situacije, dešavat će se ovo i u prvenstvu

Izjava nakon poraza Plavih od Goražda

Mulalić: Ovo je super, volim ove situacije, dešavat će se ovo i u prvenstvu

Haris Zilić

Željezničar je u pripremnoj utakmici u Jablanici poražen od Goražda rezultatom 0:2.

Nakon meča izjavu je dao trener Plavih Edis Mulalić koji je rekao kako voli ove situacije jer ovo samo može ojačati ekipu.

"Dobra provjera, intezivno smo radili, ali dobro to je normalno. Na sastanku sam rekao igračima da će ovako biti. Znam ja ko trener s čime raspolžaemo i šta dalje, ali ovo je sasvim normalno, to znaju svi koji su se bavili fudbalom. Ja volim ove situacije, ovo će nas samo ojačati. Momci su u visokom ritmu izašli, neko će reći Željo izgubio do Goražda, ali ja volim ove situacije. Momci rade", rekao je Mulalić i dodao:

"Dok je god pošten rad nema nikakve zamjerke. Igrali smo protiv dobro organizovane ekipe i samo ćemo jači izaći. Dosta nas ima, dok pružiš šansu svima, red je da sve vidiš, vidjet ćemo danas-sutra, sjest ćemo, pa ćemo znati ko će ostati da kompletiramo taj roster. Igrači daju signale i znaš kao trener šta treba dalje raditi, ovo je sve super. Dešavat će se ovo i u prvenstvu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SonPen1946
Uvijek nezgodno Goražde
21 14
E.Car
Sad će isplivati hejteri, koji više mrze Želju nego što vole sebe. Pogotovo pitari, kojima je genetski kod mrziti klub koji je stvoren iz ljubavi prema ovoj igri a ne kao njihov klub koji je vještačka tvorevina jednog režima, udruživanjem FK Torpedo i Građanskog uz otimanje najboljih igrača iz FK ŽELJEZNIČAR. Međutim ima igrača koji su imali damu pa su tom režimu rekli NE i ostali vječne legende u najvećem klubu u ovoj državi.
14 17

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi