Vjerovali ili ne: Juve dovodi pojačanje iz Cityja za 175 hiljada funti!?
Hoće li mladi Foden otići iz Cityja za 'siću', ostaje da se vidi...

Na pomolu jedan od čudnijih transfera

Vjerovali ili ne: Juve dovodi pojačanje iz Cityja za 175 hiljada funti!?

Ako je vjerovati britanskim medijima, narednog ljeta bismo mogli svjedočiti jednom od najčudnijih transfera u posljednje vrijeme, barem ako govorimo o top klubovima.

The Mirror piše da je Juventus zainteresovan za dovođenje talentovanog fudbalera Manchester Cityja Phila Fodena, te da bi to mogao uraditi za samo 175.000 funti.

Foden sa Cityjem ima ugovor do kraja sezone, a navodno su pregovori oko produženja saradnje 'zapeli'. Nije poznato ko koči taj posao, ali u slučaju da se ugovor ne produži - Foden će postati slobodan igrač a Juventus će morati samo da Cityju plati naknadu za treniranje.

Osim Juventusa, interes za talentovanog Fodena pokazuje i Borussia Dortmund.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Phil Foden ove sezone ne dobija mnogo šanse za igru, a u Premier ligi je na četiri utakmice sakupio samo 46 minuta. Igra na poziciji centralnog veznog, s tim što može igrati i ofanzivnije.

Trenutno je Foden član mlade reprezentacije Engleske za koju je debitovao ovog mjeseca, nakon što je prethodno prošao sve omladinske selekcije svoje zemlje.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi