Pogledajte sukob navijača Zrinjskog i osiguranja na stadionu

Prekid traje, još nema odluke

Pogledajte sukob navijača Zrinjskog i osiguranja na stadionu

Edmir Škorić

Mostarski derbi između Veleža i Zrinjskog prekinut je u prvom poluvremenu zbog okršaja gostujućih navijača i policije.

Gradski derbi je nakon nešto više od pola sata prekinut. Ultrasi su prvo bacali baklje u teren, a onda se obračunali sa redarima, zbog čega je morala da interveniše policija, a sudija Irfan Peljto je odmah igrače poslao u svlačionice.

Već neko vrijeme su igrači u svlačionicama i pitanje je koliko će ta pauza trajati i kakvu će odluku na kraju donijeti službena lica.

Trenutno u službenim prostorijama traje sastanak Kriznog štaba, kako bi se donijela odluka o gostujućim navijačima.

Nije isključeno da isprazne tribinu na kojoj su navijači gostujućeg tima, te da se onda nastavi meč, no vidjet ćemo kakva će odluka biti na kraju.

Oglasi

U međuvremenu, dok su igrači "na pauzi", navijači se prepucavaju na tribinama, ali i oni nestrpljivo čekaju da se meč nastavi ili da se saopšti neka druga odluka.

Za nešto više od pola sata igre, nije bilo previše uzbuđenja na samom terenu, a na semaforu je do trenutka prekida bilo 0:0. Ostalo je da se igra barem 10-11 minuta prvog dijela...

Sastavi timova:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Velež: Hadžikić, Bruno, Hrkać, Oreč, Šturm, Šikalo, Pršeš, Vehabović, Guliashvili, Suljić i Haskić.

HŠK Zrinjski: Marić, Ćorluka, Jakovljević, Maglica, Senić, Memija, Čanađija, Jukić, Ramić, Ćuže i Bilbija.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1659354598
Ovi vrapcicani uvjek najebu ,ili Manijaci ili Ultrasi uvjek neko,pa **** vam pas mater jadnu pobijte se sa njima,dodju vam na tu livadu i jebu vas,vi odete njima manji ste od makovog zrna,dodju vam Manijaci biju vas u Mostaru vi odete na Grbavicu ko picke se ponasate i treba vas ****vati kad ste tolike picke
1 7
Marko06
Gdje vidite tucu?
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi