U nedjelju otkažite sve planove jer se sprema fudbalska ludnica

U nedjelju otkažite sve planove jer se sprema fudbalska ludnica

Endin Čaušević

Ljubitelji fudbala u nedjelju će moći uživati u fantastičnim utakmicama koje su na rasporedu tog dana.

Program u nedjelju počinje već u 13 sati kada su na rasporedu dvije utakmice Premijer lige Bosne i Hercegovine, a u okviru 14. gola snage će odmjeriti Posušje - Željezničar i Radnik - Široki Brijeg.

U istom terminu igra se i derbi u francuskoj Ligue 1 u kojem se sastaju Nica i Lyon. Međutim, pravi spektakl slijedi od 16:15 sati kada ćemo gledati još jedan El Clasico i okršaj između Barcelone i Real Madrida.

U nedjelju je i derbi u Holandiji u kojem se sastaju Ajax i PSV, a ova utakmica igra se od 16:45. Za one koji više vole engleski Premiership poslastica slijedi u 17:30 sati kada je na rasporedu najveći engleski derbi u kojem se sastaju Manchester United i Liverpool.

Već od 18 sati slijedi i derbi na Apeninima i to rimskom Olimpicu gdje će Roma dočekati ekipu Napolija.

I ljubitelji bh. fudbala će navečer moći da uživaju u Premijer ligi jer je od 19:30 sati na rasporedu derbi između Tuzla Cityja i Borca.

I navečer nas očekuje nekoliko sjajnih mečeva. Tu se najviše izdvaja okršaj Intera i Juventusa u kojem ćemo gledati i našeg Edina Džeku, a utakmica se igra od 20:45 sati.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U istom terminu na rasporedu je i derbi u Francuskoj. Marseille će na svom terenu dočekati PSG i sigurno je da nas očekuje dosta uzbuđenja na ovom meču kao i uvijek.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
A što to više nije to??? Plačete dječurlijo jer ko fol nema više Ronalda i Messia pa nije više interesantna tekma. Pa idite gledajte onda PSG Marseille, Elčč Classico se igro i prije i uvjek bio top spektakl.
6 4
emanuelmacron
ostalo je samo ime el klasiko,inista vise
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti