U Rim stiglo pojačanje: "Forza Roma!"

Gonalons u Romi

U Rim stiglo pojačanje: "Forza Roma!"

Edmir Škorić
Teme:

Maxime Gonalons, bivši igrač Lyona, stigao je u Rim, gdje je dočekan kao veliko pojačanje.

Gonalons je cijelu karijeru proveo u Lyonu, no sada se sa 28 godina odlučio veznjak doći u Romu. Doveo ga je novi sportski direktor Rimljana Monchi.

Igrač željan novog iskustva stigao je u Rim na aerodrom nasmijan i zadovoljan, iako je let iz Francuske kasnio. 

Mala grupa navijača i mediji dočekali su Gonalonsa, a on je poručio: "Forza Roma!" i odmah se dopao pristašama rimskog tima. Po sezoni će zarađivati 2.5 miliona eura, a ugovor s Romom potpisat će danas, nakon što obavi ljekarske preglede.

Pored njega Roma je dovela Ricka Karsdorpa iz Feyenorda, Lorenza Pellegrinija iz Sassuola, kao i Hectora Morena iz PSV-a, a otišli su Mohamed Salah, Leonardo Paredes, očekuje se da odu i Antonio Rudiger, te Kostas Manolas.

Potražite više informacija na temu Serie A:

7

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi