Suspenzije za naredno kolo: Borac desetkovan u Trebinju, oslabljen i Igman, Sloga, Tuzla City...
Andrić neće biti u kombinaciji za naredni meč Borca

Na programu pet utakmica, odgođen veliki sarajevski derbi

Suspenzije za naredno kolo: Borac desetkovan u Trebinju, oslabljen i Igman, Sloga, Tuzla City...

Samir Mlaćo
Iz nas su susreti 17. kola Premijer lige naše zemlje, a treba istaći da nije odigran veliki mostarski derbi između Veleža i Zrinjskog.

Ranije je odlučeno da se ovaj meč odigra na proljeće, a ista sudbina čeka i sarajevski derbi koji su u narednom kolu trebali odigrati FK Sarajevo i FK Željezničar.

Tako će na programu biti pet utakmica, a izdvajaju se dueli Tuzle City i Zrinjskog, te Veleža i Širokog Brijega.

Kada su suspenzije nogometaša u pitanju, kod Igmana neće biti iskusnog Amera Dupovca, dok će Borcu protiv Leotara u Trebinju nedostajati Goran Zakarić, Benjamin Tatar, Marko Gajić i Nikola Andrić.

Posušje će ugostiti Slobodu bez Zvonimira Vukoje, a Tuzla City Zrinjski bez veziste Haruna Karića.

Sloga iz Doboja će biti bez Šaula Ostoje, a Leotar bez Mihaila Cmiljanovića.

Oglasi

Zbog crvenog kartona kod FK Željezničar neće biti Brazilca Santosa, no on će svoju kaznu odraditi u posljednjem kolu ove polusezone te eventualno u prvom kolu nastavka, zavisno od visine kazne.

Parovi 18. kola Premijer lige:

FK Sloga Doboj – FK Igman

HŠK Posušje – FK Sloboda

FK Leotar – FK Borac

Oglasi

FK Tuzla City – HŠK Zrinjski

FK Velež – NK Široki Brijeg

Odgođen je meč Sarajeva i Željezničara, a biće odigran 8. marta naredne godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sedmicu nakon 18. kola igraju se i susreti posljednjeg 19. kola, posljednjeg ove polusezone te će nogometaši nakon toga na zimsku pauzu.

 

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

veliki73
Bilbija možeš li spavati majku ti je..m, ****m ti sve mrtvo i živo, ja oka s okom nisam sklopio, ima Boga moj Bilbija sve je ovo prolazno
3 5
amiriamir
Kad je Borac OTEO titulu Sarajevu sudijskim lakrdijama,sudeci sve i svasta za Borac,kradeci Sarajevo bukvalno svaku tekmu, AL SVAKU,tada je na Grnavici bilo sve ok,niko se nije zalio,uzivali svi.Cak su istom tom Borcu poklonili 3 boda.Pa onda 3 derbija na Grbavici crveni za Sarajevo u prvom poluvremenu,pa Ivkovicev intervju kako je u Banjaluci exsta vidjeti Vicu i Dodika na stadionu,sve naj.Za takvo ulizivanje dobili 30000 km za rodjendan?(od Vice i saveza),dobivanje licence od Vice za sezonu narednu,itd.Sve je to proslo E sad,kad treba vratiti ne valja niko.Al na Grbavici je PRIORITET da se Sarajevo naguzi,**** cetnike i ustase.I danas opet isto,zato smo tu gdje jesmo.
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi