Stones na meti fudbalskih velikana
Foto: EPA

Na stolu ima mnoštvo ponuda

Stones na meti fudbalskih velikana

Midhat Šljivak

Defanzivac Evertona John Stones na stolu ima mnogobrojne ponude.

Mladi 21-godišnji fudbaler jedan je od najpoželjnijih fudbalera u Evropi, a žele ga gotovo svi evropski velikani.

Stones već sada na stolu ima četiri ponude. Za njegove usluge interes su pokazali najbogatiji timovi svijeta, a najuporniji su Manchester City, Chelsea, Barcelona i Real Madrid.

Chelsea je do sada jedini slao zvanične ponude. Ipak, Everton je odbio svaki pokušaj iz Londona, pa je Stones i dalje član tima s Goodisona.

Međutim, pitanje je do kada će tim iz Liverpoola uspijevati da zadrži jednog od najboljih mladih fudbalera u Engleskoj. Ponude su sve veće i veće, pa bismo Stonesa uskoro mogli gledati u najbogatijim timovima Starog kontinenta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Stones je član Evertona postao 2013. godine, a stigao je iz ekipe Barnsleya, gdje je proveo kompletnu omladinsku karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi