Sloboda i Zvijezda 09 podijelili bodove na Tušnju

2.kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine za pionire

Sloboda i Zvijezda 09 podijelili bodove na Tušnju

Emir Dindić, foto: Emir Dindić

U okviru 2.kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za pionire, na Tušnju su se sastali domaća ekipa Slobode i ekipa Zvijezde 09 iz Bijeljine. Na kraju susret je završen 1:1(0:0). 

Prvo poluvrijeme igralo se dosta čvrsto sa obije strane. Nije bilo izglednih prilika, uz veliki broj prekršaja. Pa je tako prvo poluvrijeme završeno bez golova.

U nastavku bolja igra gostiju iz Bijeljine, koju krunišu vodstvom u 49.minuti susreta. Sjajan gol postigao je Luka Jokić.

Poslije vodstva ekipa Zvijezde 09 orijentisala se više na odbranu, što kažnjavaju domaći fudbaleri preko Maida Aličića u 66.minuti.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:


Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao , što je možda i najrealniji ishod ovog susreta.

Top Komentari

Amer Redzic
Greška! Strijelac za izjednačujućeg gola za FK Slobodu je Hamza Redžić,broj 5. Ispravite grešku!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi