Sloboda čeka Obradovića, vremena sve manje

Tuzlaci odradili novi trening u Antaliji

Sloboda čeka Obradovića, vremena sve manje

Endin Čaušević, foto: SportSport.ba

Fudbaleri Slobode nalaze se na pripremama u turskoj Antaliji, a igrači Slavka Petrovića danas su odradili novi trening.

Atmosfera na treningu tuzlanske ekipe je veoma dobra, a iz Slobode su nam potvrdili da još uvijek postoje šanse da dovedu nekoliko novih pojačanja. Glavna meta Slobode je nekadašnji napadač Radnika, Marko Obradović, koji trenutno igra za kazahtanski Aktobe.

Obradović se želi vratiti u Premijer ligu BiH, ali još uvijek se čeka da li će dobiti raskid ugovora u Kazahstanu. Iz Slobode su poručili da će sačekati još nekoliko dana Obradovića i ukoliko bude se prema planu on će se priključiti pripremama ekipe u Antaliji.

Također, Petrović je potvrdio da je odbijena ponuda za Rustemovića jer smatra ovog igrača veoma bitnim za ekipu u drugom dijelu sezone. Iskusni stručnjak poručio je da bi to bio šamar za ekipu za izgube Rustemovića iako je ovaj fudbaler tek stigao u ekipu Slobode.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti