Selektor Kipra dobio lošu vijest pred meč sa Zmajevima
Foto: EPA

Christodolou ne može računati na Christofija

Selektor Kipra dobio lošu vijest pred meč sa Zmajevima

Selektor Kipra Pambos Christodolou će imati problema u sastavljanju tima koji će se suprotstaviti našoj reprezentaciji u utakmici koja će odlučivati o putniku u baraž.

Dobra vijest za Christodoloua je povratak u tim Giorgosa Efrema i Efstathiosa Aloneftisa, koji zajedno imaju gotovo stotinu nastupa za reprezentaciju i važne su karike tima.

S druge strane, utakmicu će zbog povrede propustiti Dimitris Christofi, kojeg nismo upamtili po dobrom. Fudbaler Siona nam je postigao dva pogotka u Zenici i tako nam nanio neočekivani poraz na startu kvalifikacija.

Selektor Kipra će na teren najvjerovatnije poslati sljedećih jedanaest igrača: Georgallides, Demetriou, Dossa Junior, Laifis, Antoniades, Nikolau, Laban, Charalambides, Makridis, Efrem, Mitidis.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.