"Samo želim da odem iz Cityja, nebitno kako i u koji klub"

Nolitu je dosta Etihada

"Samo želim da odem iz Cityja, nebitno kako i u koji klub"

Fudbaler Manchester Cityja Nolito javno je poručio kako što prije želi napustiti klub sa Etihada.

Španski fudbaler u Cityju nije proveo ni godinu dana, a već mu je dosta svega.

"Želim da odem, bilo kako. Hoće li to biti posudba ili transfer, zaista nije bitno. Znam da me žele Atletico, Celta i još neki klubovi, ali neka se time bave moji predstavnici", rekao je Nolito.

Ovaj 30-godišnji ofanzivac je imao solidnu minutažu u prvom dijelu sezone, ali u 2017. godini skoro da nije nikako igrao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Do decembra sam igrao i tada sam bio sretan. Međutim, posljednjih mjeseci skoro da nisam zaigrao ni minute, pa ću morati da upitam Guardiolu zašto je to tako. Ovo je bila sezona za zaborav i moram vidjeti koja su moguća rješenja ovog ljeta".

Nolito je u Manchester City stigao prošlog ljeta za 15 miliona eura, a na 30 utakmica je postigao samo šest pogodaka.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi