Pique ismijavao VAR, a nakon meča poručio: "Ne sjećam se toga, ne znam o čemu pričate"

Defanzivac Barcelone u centru pažnje

Pique ismijavao VAR, a nakon meča poručio: "Ne sjećam se toga, ne znam o čemu pričate"

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su u gostima pobijedili Villarreal s ubjedljivih 4:1 u okviru 34. kola La Lige.

Barcelona je ovom pobjedom ostala na četiri boda zaostatka u odnosu na prvoplasirani, te u posljednja četiri kola očekuju čudo kako bi uspjeli preuzeti prvo mjesto u odbraniti titulu prvaka Španije.

Real je svoj meč odigrao nešto ranije i slavio je u Bilbau sa 1:0, a ponovo je bilo dosta kontroverzi oko VAR-a. Mnogi vjeruju da sudija nije svirao čist penal za Bilbao, te uopšte nije dobio nikakve instrukcije iz VAR sobe.

Očito je da su u Barceloni itekako ljuti zbog toga, a to je sinoć najbolje pokazao Gerard Pique. Naime, u 71. minuti je poništen gol Lionela Messija zbog ofsajda nakon što je VAR pokazao da je Arturo Vidal bio u nedozvoljenoj poziciji.

Dok su igrači čekali odluku Pique se okrenuo prema sudiji i poručio da očito i u VAR sobi čekaju neke instrukcije. Nakon meča novinari su pitali Piquea za tu gestikulaciju, ali ih je on zbunio odgovorom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ne sjećam se. Tokom utakmice radite dosta stvari zbog adrenalina. Ne znam zaista o čemu pričate", rekao je defanzivac Barcelone.

[twitter]https://twitter.com/bu_vids/status/1279893268889829376[/twitter]

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Meni se čini da on svira klavir
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi