Novinar na "prepad" uhvatio Koemana, a on mu sve priznao

Preuzima klupu Barcelone

Novinar na "prepad" uhvatio Koemana, a on mu sve priznao

Endin Čaušević

Barcelona je jučer potvrdila da Quique Setien više nije trener ovog kluba, ali čini se da su već našli zamjenu.

Setien je dobio otkaz nakon što je Barcelona doživjela blamažu u Ligi prvaka od Bayerna (8:2). Iako navijači traže smjenu cijelog rukovodstva kluba jasno je da se to neće desiti.

Josep Maria Bartomeu je odmah krenuo u potragu za novim trenerom, a prvi izbor bio mu je Xavi. No, legendarni igrač je ponovo odbio poziv s Camp Noua, a onda se Bartomeu okrenuo Ronaldu Koemanu.

Koeman je spreman da napusti selektorsko mjesto Holandije kako bi preuzeo Barcelonu i čini se da je tu već sve završeno. On je za holandski NOS potvrdio da je došao pravi trenutak da preuzme klub za kojeg je nekada igrao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Novinar je pitao da li je došao trenutak kada je sebi rekao da želi preuzeti Barcelonu: "Da, da. Želim trenirati Barcelonu, ali prije nego što sve ne bude zvanično ne mogu vam reći ništa više iako to želim. Vjerujem da je sada došao pravi trenutak", poručio je Koeman.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

barcaforever
Dokle god budu igrali tu svoju igru, znači pass igra i dodavanje mogu imati deset trenera, sve im je džaba, davno je igra Barce pročitana još im fali igrača vrhunske klase, trebaju mijenjati stil igre, kruže oko 16 metara i čekaju da se čudo dogodi... isto tako na svojoj polovini igraju sa svojim golmanom...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi