Može li gore od ovoga? United nakon dugo godina bez šuta u okvir gola

Nemoćni Vragovi

Može li gore od ovoga? United nakon dugo godina bez šuta u okvir gola

Edmir Škorić

Manchester United je večeras odigrao 0:0 sa Wolverhamptonom u meču FA Kupa, pa će morati još jednom da igra kako bi izborio prolaz dalje.

United je protiv ove sezone dobrih Wolvesa odigrao u izmijenjenom sastavu, ali to ne mijenja činjenicu da je prvi put od 2015. godine sastav Crvenih vragova završio jedan meč bez udarca na gol rivala.

Poznato je da United ove sezone ne briljira i da je daleko od onoga što navijači žele, ali ne uputiti nijedan udarac u okvir gola protivničke ekipe je stvarno previše.

U januaru 2015. godine protiv Southamptona u Premier ligi je posljednji put United bio bez udarca na gol rivala, ali eto tim Ole Gunnara Solskjaera uspijeva da nadmašuje i takve negativne rekorde.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Payton
Greska a rasfordova precka u sta ste vi gledali
0 1
Ade1987
Zar niste pisali isto ovako protiv AZ Alkmar kad je UNITED igro da nisu ni jednom osutali u okvir gola sad evo opet isto pa vi nemate nikakve suradnje izgleda na sportsport.ba
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi