Mnogi su iznenađeni kada su vidjeli ko je preuzeo Ronaldov tron u Realu u prodaji dresova

Neočekivani rezultati

Mnogi su iznenađeni kada su vidjeli ko je preuzeo Ronaldov tron u Realu u prodaji dresova

Endin Čaušević

Real Madrid je ostao bez svoje najveće zvijezde nakon što je Cristiano Ronaldo odlučio da napusti klub i karijeru nastavi u Juventusu.

Ronaldo je u Real Madridu proveo devet godina i s ovim klubom osvojio je sve što je mogao. Mnoge je iznenadio odlukom da ovog ljeta napusti kraljevski klub i karijeru nastavi u Juventusu kojeg je izabrao za novi izazov u svojoj karijeri.

Portugalac je Realu donosio mnogo toga na teren, ali i van njega posebno kada je u pitanju marketing. Očekivano je da je Ronaldov dres bio najpopularniji među navijačima, te da je Portugalac bio ubjedljivo prvi na listi kada je u pitanju prodaja dresova.

Prema pisanju madridskih medija što se tiče prodaje dresova sada je najpopularniji Luka Modrić što je iznenadilo mnoge. Dres Modrića se najviše prodaje od svih igrača Real Madrida, a mnogi vjeruju da mnogo utjecaja na to ima i minulo Svjetsko prvenstvo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti