Mladost osvojila bod u Bihaću

Remi u Bihaću

Mladost osvojila bod u Bihaću

Midhat Šljivak

Jedinstvo je u 25. kolu Prve lige FBiH u Bihaću dočekalo lidera prvenstva Mladost Doboj Kaknja, a na kraju pobjednika nije bilo, 1:1.

Prvo poluvrijeme u Bihaću nije donijelo golove. Prilika je bilo uz nešto grublju igru, ali su mreže mirovale. 

Međutim, nastavak donosi nešto više uzbuđenja i konačno pogotke. Gosti su poveli u 58. minuti preko Idriza Džafića nakon lijepe akcije, ali do pobjede nisu mogli.

Ipak, radost tima iz Doboj Kaknja je kratko trajala, jer je već u narednom napadu domaći tim preko Gorana Markovića izjednačio rezultat na 1:1.

Do kraja promjene rezultata nije bilo, a Mladost je osvojila važan bod u borbi za Premijer ligu.

Prva liga FBiH, 25. kolo:

Jedinstvo - Mladost 1:1

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Jedinstvo: Abdihodžić, Šiljeg, Sinanović, Dizdarić, Mijatović, Topić, Milenković, J.Abdihodžić, Marković, Rovčanin, Kovačević

Mladost: Hinović, Gačan, Hasanović, Durmić, Dilaver, Šišić, Hrelja, Rizvanović, Džafić, Savić, Isaković

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.