Mladost na Vitez bez Arsića i Markovića

Tim iz Velike Obarske želi do novih bodova

Mladost na Vitez bez Arsića i Markovića

Vitez i Mladost iz Velike Obarske u maju su obezbjedili nastup u Premijer ligi u tekućoj sezoni.

I jednima i drugima je ovo debi u elitnom rangu, a nakon prve trećine prvenstva i Vitez i Mladost nalaze se u donjem dijelu tabele, s tim da tim iz Velike Obarske ima dva boda više u odnosu na izabranike Valentina Plavčića.

"Ugostit će nas na neutralnom terenu, a mi dobro znamo šta to znači. Siguran sam da možemo do povoljnog rezultata, što bi za mene bilo sve osim poraza. O Vitezu ne znamo mnogo, ali sam kroz medije shvatio da u posljednje vrijeme igraju sve bolje, što je posebno vidljivo bilo nedavno u Zenici kada su igrali protiv Čelika," kaže Anel Ramić, vezni igrač Mladosti.

Trener Mladosti Dušan Jevrić danas će biti lišen usluga Markovića i Arsića koji zbog povrede nisu nastupili ni u prošlom kolu kada je Mladost remizirala sa Travnikom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.