Mladost bez Markovića protiv Čelika

Mladost se dolazi na nadigravati

Mladost bez Markovića protiv Čelika

Adnan Beganović

Fudbaleri Čelika će u 18. kolu na Bilinom polju ugostiti Mladost, koja prema najavama ne dolazi u Zenicu spuštenog garda.

Iako nisu blistali u dosadašnjem toku sezone fudbaleri Mladosti su van opasne zone. Gostovanje Čeliku će biti prilika da se vidi koliko ovaj tim može da uradi u ovom trenutku.


"Pobjedom protiv Leotara napravili smo veliki posao i sad mnogo lakše dočekujemo finiš ove jeseni. Idemo u Zenicu i želimo da se nadigravamo sa Čelikom i da pokušamo da ostvarimo pozitivan rezultat. Respektujemo ih, ali ih se ne plašimo i računamo i na neki njihov slab dan. U svakom slučaju cilj je da ostanemo nepraženi, a ako izgubimo, rivalu ćemo da čestitamo", rekao je trener Dušan Jevrić.


U Zenici će Mladost igrati bez povrijeđenog Vlade Markovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.