Mega traži produžetak serije, Zvezda gleda ka tituli

Finale ABA lige

Mega traži produžetak serije, Zvezda gleda ka tituli

Ekipe Mega Leksa i Crvene zvezde odigraće danas treću utakmicu u okviru finalne serije ABA lige.

Crveno-bijeli su u prva dva susreta bili sigurni, te su sa dvije pobjede napravili veliki iskorak ka šampionskom prstenu.

Sa druge strane, mladi sastav Mega Leksa pružio je snažan otpor favorizovanim Beograđanima, ali ipak nije uspio doći do brejka. Treba napomenuti da je ekipa Dejana Milojevića bila dosta oslabljena, jer zbog povreda nisu nastupali nosioci tima, između ostalih Timothe Luwawu i Ognjen Jaramaz.

Ipak, domaćin večerašnjeg duela ne pomišlja na predaju.

"Čini mi se da smo svoju šansu propustili u prvoj utakmici, dok smo u drugoj bili potpuno nadigrani što bih pripisao i dosta skraćenoj rotaciji. Očekuje nas treći meč i daćemo sve od sebe da pobijedimo i produžimo seriju", izjavio je za beogradske medije Rade Zagorac, košarkaš Mega Leksa.

U redovima Zvezde i pored velikog vodstva u seriji ne pomišljaju na opuštanje. Svjesni su da su na korak od titule, ali pozivaju na oprez.

"Igra iz drugog meča, posebno u odbrani je recept za naredni, iako sam siguran da se Mega neće predati. Očekujem još žešći otpor domaćeg tima u Sremskoj Mitrovici", rekao je uoči meča plejkemer crveno-bijelih Stefan Jović.

Meč između Mega Leksa i Zvezde na progarmu je večeras od 20.30 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi