Novinar koji je izmislio aferu Brozovića i Wande prišao Hrvatu na sudu i rekao mu samo tri riječi

Došao na svjedočenje

Novinar koji je izmislio aferu Brozovića i Wande prišao Hrvatu na sudu i rekao mu samo tri riječi

Endin Čaušević

Marcelo Brozović se 2019. godine našao u velikim problemima kada su mediji u Italiji objavili da ima ljubavnu aferu sa suprugom svog saigrača Maura Icardija.

Novinar Fabrizio Corona prvi je objavio vijest da Brozović i Wanda Nara imaju ljubavnu aferu i da se navodno o tome već duže vremena pričalo u fudbalskim krugovima.

Međutim, na kraju su oboje odlučili tužiti ovog novinara zbog toga što je objavio lažne informacije, a suđenje je počelo prije mjesec dana kada je svjedočila Wanda koja je sve to negirala.

"Nakon tog članka u kojem su izrečene brojne neistine, Mauro je primoran da promijeni tim. U Interu su mu rekli da bi trebao da promijeni agenta. Nikom nije jasno odakle im ta lažna priča. Nisam nikad imala broj telefona Marcela Brozovića. S njim se uopšte nismo ni družili", rekla je tada Wanda na sudu.

Danas se na suđenju pojavio i veznjak Intera koji je također demantovao da je imao bilo kakve veze s Wandom.

"Sve to je laž. Nikada nisam bio u vezi s gospođom Wandom. Nisam imao čak ni njen broj. Cijeli svijet je čuo tu vijest i imao sam dosta problema sa suprugom i porodicom zbog toga", izjavio je Brozović.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na optuženičkoj klupi bio je novinar Corona koji je nakon Brozovićevog svjedočenja prišao igraču Intera i izvinio mu se riječima: "Žao mi je".

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IceTrae
Ovu kurvu nije guzio samo ko nije probao.
6 2
Bhf111
Ja kad otvorim ovaj portal pise mi " Wanda je samo 2 kilometra od vas "
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije