Marcelo Brozović s dva spektakularna gola donio Al Nassru pobjedu, zabio i Ronaldo

Marcelo Brozović s dva spektakularna gola donio Al Nassru pobjedu, zabio i Ronaldo

Edmir Škorić

Fudbaleri Al Nassra gostovali su ekipi Al Akhdouda u 31. kolu Saudijske Pro lige i na kraju su teškom mukom slavili rezultatom 3:2, a junak je bio hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović.

Iako je nakon samo 15 minuta vodio sa 2:0 na ovom gostovanju, Al Nassr je tek u nadoknadi došao d pobjede.

Marcelo Brozović je postigao jako lijep gol u sedmoj minuti, a Cristiano Ronaldo je u 15. udvostručio vodstvo gostiju i to na kakav način.

Neočekivano, u razmaku od samo pet minuta domaća ekipa zabija dva gola i vraća stvari na početak. Prvo je pogodio Al Habib u 60., a potom Saviour u 70. minuti.

Potom su se gosti mučili i pokušavali na sve načine doći do pobjede, da bi Brozović pogodio ponovo u nadoknadi za tri boda Al Nassra.

Al Nassr je drugi sa 77 bodova, ali ima tri kola prije kraja ogromnih devet bodova zaostatka, pa je Al Hilalu i bod dovoljan da dođe do nove titule.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti