Liverpoolovi dječaci teško poraženi u Birminghamu

Liga kup

Liverpoolovi dječaci teško poraženi u Birminghamu

Edmir Škorić

Aston Villa je u meču četvrtfinala Liga kupa deklasirala Liverpool s 5:0.

Villa je bila veliki favorit iz prostog razloga što je Liverpool u Birmingham došao sa mladim timom, pa je tako ispisana povijest kluba se Anfielda s najmlađih 11.

Dakle, nikada prije jednu zvaničnu utakmicu nije počeo mlađi tim Liverpoola od onog koji je večeras istrčao na Villa Park.

Golobradi mladići s Anfielda nisu ipak mogli da ugroze Aston Villu, koja je slavila s 5:0 i plasirala se u polufinale.

Čak četiri gola postignuta su u prvih 45 minuta, a strijelci su bili Hourihane, dva puta Kodjia uz autogol Boyesa.Wesley je u nadoknadi postavio konačnih 5:0.

Inače, najjači Liverpoolov tim sutra će igrati protiv Monterreyja polufinale Svjetskog klupskog prvenstva i u slučaju pobjede, igrat će protiv Flamenga finale.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dinas
I za mladi tim Liverpula ovo je teska sramota.Zato moraju kupovati strance stalno kao i cijela liga.
4 3
kn0x
Momcima svaka cast, borbenost i dobra igra, samo fali iskustva svi su golovi bili na grrska. Bitno je da se na njih moze racunao u buducnosti ;)
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi