Ukrajinci, gledajte i učite

I navijači BiH u korteu idu ka stadionu

Ukrajinci, gledajte i učite

Edmir Škorić

Utakmica BiH - Ukrajina na programu je večeras od 20:45 sati.

Iako je interes opao i nema one prepoznatljive euforije, određen dio navijača ipak će pružiti podršku Zmajevima, a oni najvatreniji su u korteu krenuli ka Bilinom polju.

Oni će bez obzira na sve igračima dati maksimalnu podršku i pomoći im da večeras ostvare dobar rezultat, a to bi bilo sve osim poraza.

Mada, u principu, rezultat ništa ne znači za Zmajeve koji su u subotu porazom od Finske ostali bez šansi.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Podršku će imati i Ukrajinci od strane svojih navijača, koji su zanimljivo takođe u korteu krenuli ka stadionu Bilino polje.

Pogledajte i nekoliko fotografija Bilinog polja napravljenih nekih sat vremena prije početka utakmice.

Top Komentari

Bhf111
Kako su se nekad BHF borili za pvu reprezentaciju, a sad je to sve izgleda potkupljeno. U redu navijanje, ali ne rade nista povodom igraca, mucki u savezu i tako tih stvari
7 0
karlhajncbrazzzo
Svaka čast navijačima što bodre Bosnu i kad gubi. Respekt!
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi