"Pravi virus je u Juventusu. Dezinfekcija Torina"

Navijači Napolija poslali poruku

"Pravi virus je u Juventusu. Dezinfekcija Torina"

Adnan Beganović

Derbi 3. kola Serije A između Juventusa i Napolija sinoć nije odigran s obzirom da gosti iz Napulja zbog pojave korona virusa u timu nisu doputovali u Torino.

Napuljska zdravrstvena služba zabranila je fudbalerima Napolija da otputuju u Torino, no iz Serije A su rekli da su svi uslovi propisani protokolom ispoštovani te da se utakmica ne smije odgađati.

Fudbaleri Juventusa su se pojavili na Allianz areni, najavljena je i startna postava i kako se sada čini, Stara dama će derbi dobiti službenim rezultatom 3:0.

Prvi čovjek Napolija Aurelio De Laurentiis tražio je od Juventusa da se solidariše sa njegovom ekipom, ali njegov poziv je bio uzaludan, pa su navijači iz Napulja razočarani te su svoje nezadovoljstvo iskazali postavljajući transparent na svom stadionu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Pravi virus je Juventus. Dezinfekcija Torina", pisalo je na transparentu.

Na kraju dodajmo da Napoli, ukoliko se utakmica registruje službenim rezultatom ,odluku može osporiti na sudu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vence
A bolila ih je ona stvar proslo kolo sto je pola ekipe Genove falilo kad su im zabili 6 komada..i drug novinar niko njima nije zabranio nego je izdata preporuka o neputovanju..al to nije smetalo Salernitanu, pa i u19 tim samog Napolija da putuju na gostovanja..al smeta seniorima?! Reziser probao izrezirati..jbga..pa ako prodje :)
6 0
aJdotuzla
Pa ako se bude odgadjala sva tekma na osnovu jednog ili dvojice zarazenih u timu, prvenstvo ce se zavrsit 2025 godine.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi