Kolašinac dobija ozbiljnu konkurenciju u Schalkeu

Baba Rahman stiže na posudbu?

Kolašinac dobija ozbiljnu konkurenciju u Schalkeu

Sead Kolašinac bi uskoro trebao dobiti ozbiljnu konkurenciju na poziciji lijevog beka u Schalkeu.

Klub iz Gelsenkirchena će, kako sada stvari stoje, dovesti na posudbu Abdula Babu Rahmana iz Chelseaja, koji će u redove ovog njemačkog kluba stići u potrazi za većom minutažom.

Reprezentativac Gane je prošlog ljeta u Chelsea stigao iz Augsburga za čak 20 miliona eura, ali je u dresu Plavaca odigrao svega devet utakmica.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Rahman Baba ima 22 godine i igrajući za Augsburg je stekao reputaciju jednog od najboljih lijevih bekova Bundeslige, da bi se u debitantskoj sezoni u Engleskoj u potpunosti uklopio u sivilo kluba sa Stamford Bridgea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi