Karačić: Otišao sam iz ljudskih i moralnih razloga

Bivši trener Širokog Brijega

Karačić: Otišao sam iz ljudskih i moralnih razloga

M. Maksimović

NK Široki Brijeg sinoć je objavio da je prihvaćena ostavka dosadašnjeg šefa stručnog štaba Branka Karačića.

On je Širokobriježane preuzeo nakon ispadanja iz Evropske lige i ostavke koju je podnio Slaven Musa, dok je otišao nakon jedanaestog kola poslije kojeg je Široki ostao na osmoj poziciji.  

“Ostavku sam podnio iz moralnih i ljudskih razloga. Široki Brijeg sam preuzeo pred sami početak sezone, nisam birao igrače, zatekao sam kadar koji je selektirao moj prethodnih. Ipak sam želio pomoći, a radio sam najbolje što znam. Rezultat je ipak izostao i svjestan sam da se nešto moralo poduzeti da klub izađe iz krize”, rekao je Karačić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ime Karačićevog nasljednika moglo bi biti jasno već danas ili u narednim danima.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi