Kako bi naredne sezone mogao izgledati sastav Barcelone?

Očekuje se dosta promjena

Kako bi naredne sezone mogao izgledati sastav Barcelone?

Endin Čaušević

Barcelona će ovog ljeta gotovo sigurno napraviti velike promjene što se tiče igračkog kadra.

Nakon katastrofe u Ligi prvaka upalili su se alarmi na Camp Nou i navijači očekuju da se konačno nešto promijeni. Quique Setien je dobio otkaz, a na njegovo mjesto će prema svemu sudeći doći Ronald Koeman.

Klub će kako stvari stoje sigurno napustiti Umtiti, Vidal, Rakitić, Semedo, Luis Suarez, Rafinha... dok je trenutno jedino pojačanje Miralem Pjanić. Također, prvom timu se priključio i Trincao kojeg je Barca još u januaru kupila od Brage.

Očekuje se da će Koeman napraviti dosta promjena, te da će vratiti Barceloni prepoznatljivi napadački stil. Također, špekuliše se da bi Barcu još mogli pojačati Lautaro Martinez (Inter), Eric Garcia (Manchester City), ali i još nekoliko drugih igrača.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španski mediji objavili su danas kako bi mogao izgledati sastav Barcelone u novoj sezoni, te koje bi Koeman igrače mogao imati na raspolaganju.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ryan.giggs
Ako Alba i Pique nastave onda to i nisu promjene.
7 0
felix__27
Odbrana nula..napad prosjek...sredina dobra... Ne znam samo shvata li ko iz uprave da im je odbrana loša zadnjih par godina. Uporno dovode ofanzivne igrače,napad ili sredina a odbrana katastofa. Barsa daje golove ali mnogo ih prima.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti