Bellingham djevojčici bacio dres, a onda ga je zgrabila njena majka, uslijedio je perverzan potez

Mnogi su zgroženi ovom gestom

Bellingham djevojčici bacio dres, a onda ga je zgrabila njena majka, uslijedio je perverzan potez

Admin Čaušević

Mnogi mladi fanovi na utakmice dolaze s jednim ciljem da upoznaju ili se fotogafišu sa svojim sportskim idolom, ili čak dobiju i dres. Taj san se za vikend ispunio jednoj navijačici Borussije Dortmund.

Jude Bellingham slovi za najtraženijeg igrača Evrope. Mladi Englez igra fenomenalno u dresu Borussije Dortmund i generalni dojam je da će na ljeto napustiti Žuto-crne.

Prije odlaska iz Dortmunda Bellingham ima priliku da osvoji titulu prvaka te tako prekine decenijsku dominaciju Bayerna u Bundesligi.

Minulog vikenda Borussija je na domaćem terenu dočekala Eintrahacht iz Frankruta, odigrala furiozan meč te slavila sa visokih 4:0.

Mladi 19-godišnji Englez je bio jedan od najboljih pojedinaca susreta, a zabio je i vodeći gol za novog lidera njemačkog prvenstva.

Nakon utakmice Bellingham je odlučio da svoj dres poklonoi jednoj navijačici Borussije koja je bila presretna zbog tog poteza.

Oglasi

Djevojčica je meč pratila u društvu svog brata i majke te se na njenom licu moglo najbolje vidjeti koliko je sretna zbog poklona kojeg je dobila. 

[twitter]https://twitter.com/fxcins/status/1650501061612797955[/twitter]

Ipak, ubrzo je uslijedio degutantan potez njene majke. Naime, žena u srednjim godinam je zgrabila dres te ga je pomirisala. 

Mnogi na društvenim mrežama su osudili ovaj potez jer je sve napravila u prisustvu svoje djece, a kako je meč bio i direktnom prijenosu milioni ljudi širom svijeta su mogli vidjeti šta je uradila.

Bellinghamu je kako sada stvari stoje bio jedan od posljednjih mečeva na Signal Iduna Parku jer će na ljeto gotovo pa sigurno napustiti Dortmund.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Iz dana u dan stižu informacije o njegovoj budućnosti. Smjenjuju se favoriti u trci za njegov potpis. Čas je to Real Madrid, čas Liverpool, a čas Manchester City.

Jedno je sigurno, Borussija Dortmund će njegovom prodajom zaraditi ogroman novac, a spominje se cifra između 120 i 150 miliona eura.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti