Iz Hrvatske bez ljubavi: Srbija uzvratla na brutalne uvrede Joška Jeličića
Stručni konsultant HRT-a podigao prašinu (Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL)

FSS Srbije se kratko oglasio

Iz Hrvatske bez ljubavi: Srbija uzvratla na brutalne uvrede Joška Jeličića

Midhat Šljivak

Stručni komentator HRT-a Joško Jeličić isprovocirao je reprezentaciju Srbije pred meč s Englezima i nije imao blage riječi prema susjedima. Ubrzo je stigao odgovor iz tabora Orlova.

Joško Jeličić poznat je po veoma interesantnim stavovima koje iznosi na HRT-u. Često je u centru pažnje zbog izjava, a sada su njegove riječi poprilično naljutile Srbe.

"Meni je drago da su Srbi na takmičenju jer neće biti dosadno, pogotovo ako izgube u prvoj utakmici, što je očekivano. Nadam se da se neće raspasti jer će onda biti puno materijala", rekao je Jeličić i dodao je:

"Već dugo nismo vidjeli ko je s kim, ko koga i tako", istakao je Jeličić aludirajući na skandal koji se desio tokom Svjetskog prvenstva u Kataru kada su srpski mediji brujali o prevarama supruga unutar nacionalnog tima.

Jeličić je bio žestok i prema selektoru Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju. Tvrdi da ne zna šta priča.

"Problem je što selektor ne donosi ništa toj ekipi. Potrebna im je jasna hijerarhija. Gledali smo kako Piksi psuje svoj igrača, radi sve zbog čega oni nikad neće imati kult reprezentacije", zaključio je Jeličić.

Oglasi

HRT se ogradio od stavova Joška Jeličića, a Fudbalski savez Srbije je dao samo kratak komentar putem PR-a Milana Vukovića.

Na press konferenciji Vuković je saopštio stav FSS: "Niko se neće baviti takvim vrstama frustracija od sada pa do kraja Evropskog prvenstva", saopšteno je iz FSS.

Srbi spremni iznenaditi Englesku

Fudbalska reprezentacija Srbije u nedjelju igra svoj prvi meč na Evropskom prvenstvu, a protivnik je prvi favorit prvenstva Engleska.

Iako su Orlovi u ovom meču poprilični autsajderi, predaje nema, a riječi prve zvijezde Dušana Vlahovića mogu radovati navijače Srbije.

Oglasi

"Želimo proći dalje. Vidjet ćemo. Engleska je jedna od najjačih ekipa i jasno da su favorit. Dat ćemo sve od sebe da napravimo najbolji mogući rezultat", rekao je Vlahović i dodaje:

"Engleska je kvalitetan tim, ali dat ćemo sve od sebe. Nama je cilj da prođemo grupnu fazu, a u nokaut fazi se svašta može desiti. Svaka utakmica je bitna za nas."

"Niko nije nepobjediv. Gledali smo meč Engleske protiv Islanda i mnoge stvari mogu da se prepišu. Sve je moguće", poruka je Dušana Vlahovića.

Utakmicu Srbija - Engleska sudit će sada već legendarni italijanski sudija Daniele Orsato. Susret počinje u nedjelju od 21 sat i igra se u Gelsenkirchenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi