Joško Gvardiol plaća cijenu svog izgleda i slave: Ruskinja je iz Engleske došla u Zagreb, a onda...

Kruže špekulacije

Joško Gvardiol plaća cijenu svog izgleda i slave: Ruskinja je iz Engleske došla u Zagreb, a onda...

Admin Čaušević

Joško Gvardiol slovi za najpoželjnijeg hrvatskog neženju. Zbog svog izgleda, slave, uspjeha, ali i novca koji zarađuje Hrvat je meta brojnih djevojaka, međutim za sada svoje srce drži zaključanim, barem u javnosti.

Kada igrate za jedan od najboljih klubova svijeta, onda automatski imate veliki broj fanova. Taj broj postaje još veći u slučaju šarmantnog izgleda kao što je slučaj sa Gvardiolom.

Na pojedinim stranicama na društvenim mrežama koji prate dešavanja u svijetu žena fudbalera zanimljiva teorija se pojavila o Gvardiolu i izvjesnoj ruskoj plesačici Juliji Andreevoj.

Navodno je Andreeva opsjednuta hrvatskim defanzivcem te mu se otvoreno nudi. Kruže priče da je radi njega čak doputovala i u Hrvatsku.

Andreeva se trenutno nalazi u Zagrebu i ostavlja emoticone "slomljenog srca", a i ranije se označavala na mjestima na kojim je igrala Hrvatska tokom priprema za Evropsko prvenstvo.

Na Instagramu je prati preko 300 pratatitelja, dok je Gvardiol među rijetkim osobama koje ona prati lično. Od fudbalera na listi su između ostalih još Gavi iz Barcelone i Ruben Dias iz Manchester Cityja.

Oglasi

Plavokosa Ruskinja se ne libi ni ostaviti komentar Gvardiolu, dok mu redovno ostavlja lajkove i daje signale da joj se jako dopada.

Oznake Ruskinje da se nalazi u Zagrebu

Na posljednjim objavama defanzivca Manchester Cityja je ostavila zastavu Hrvatske te plavo srce, dok mu je na jednoj napisala i da je sladak.

Navodno je situacija takva da Gvardiol izbjegava Ruskinju, dok ona čini sve što je u njenoj moći da privuče pažnju jednog od najboljih bekova svijeta.

Ruskinja redovno komentariše objave hrvatskog defanzivca

Ovaj 22-godišnji Zagrepčanin je poprilično tajnovit kada je u pitanju njegov privatni život, a jedne prilike je priznao da ga privlače starije žene.

"Malo starije, da, da. Sav sam u tom điru", kazao je Gvardiol u emisiji Knjaz kod Vatrenih te naveo Angelinu Jolie, Shakiru i Jennifer Lopez kao najljepše dame na svijetu.

Oglasi

Gvardiol se trenutno nalazi u Njemačkoj gdje sa ostatkom hrvatske selekcije odbrojava dane do starta Eura. Hrvatska prvi meč igra u subotu protiv Španije.

Teško je vjerovati da će mu ruska plesačica pokolebati misli, ali vjerovatno ni sam ne zna šta uraditi pa da je se riješi, pogotovo ako njena opsjednutost pređe granice.

Jedan od najskupljih defanzivaca ikad je imao snažnu završnicu sezone, postigao je niz važnih golova u pohodu Manchester Cityja na četvrtu titulu Premiershipa u nizu. Dobru formu je prenio i na reprezentaciju.

Poslije meča i pobjede nad Portugalom Gvardiol je dobio brojne hvalospjeve na svoj račun pa nije čudo zašto se od njega očekuje da bude neprelazni bedem hrvatske odbrane u Njemačkoj.

Top Komentari

SactownCali
I onda ? Daj malo o Euro 2024 o selekcijama, istorija, igraci, stadioni, prestavi neku magradnu igru, a vi o zenama jeste jasni
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi