Bomba iz svijeta fudbala - Jose Mourinho cilja novi veliki posao i čeka kao 'zapeta puška'
Porutgalska legenda nestrpljivo čeka novi posao (AP Photo/Darko Bandic)

Posebni već uči jezik

Bomba iz svijeta fudbala - Jose Mourinho cilja novi veliki posao i čeka kao 'zapeta puška'

Midhat Šljivak

Jose Mourinho dobio je nedavno otkaz u ekipi Rome, a legendarni stručnjak sada ima namjeru postati novi trener minhenskog Bayerna.

Novinar njemačkog lista Bild Christan Falk donosi pravu bombu. On navodi kako Jose Mourinho ima namjeru od ljeta preuzeti vođenje minhenskog Bayerna.

Thomas Tuchel će, ako Bayern ne osvoji titulu, gotovo sigurno postati bivši u Minhenu. Mourinho to spremno čeka i već je stupio u kontakte kako bi preuzeo klub.

"Jose Mourinho je odlučan preuzeti Bayern. Čuo sam da uči njemački. Flertovao je s poslom u Minhenu u prošlosti. Spremno čeka", tvrdi Christian Falk.

Posebni iza sebe ima zaista bogatu karijeru. Većinu je proveo u Engleskoj gdje je vodio Chelsea, Manchester United i Tottenham, a u karijeri je još vodio Inter, Real Madrid, Porto, Benficu i Romu.

Oglasi

Posao u Bayernu bio bi svakako novi veliki izazov. Mourinhov dolazak u Bundesligu bio bi pravi hit i sigurno bi dodatno povećao interes za ovu ligu.

Tuchela dočekala poruka da ide

Aktuelnog trenera Bayerna Thomasa Tuchela jutros je u trening centru dočekala poruka da ide s klupe.

Na parkingu je nezadovoljni navijač ispisao 'Tuchel napolje' i jasno je poručio kako ne želi više gledati Tuchela na klupi svog tima.

Međutim, rukovodstvo njemačkog velikana nema namjernu ništa mijenjati. Smatraju da tim još uvijek ima šanse za titulu, iako su pet bodova iza Bayer Leverkusena.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Tuchel je svakako pod velikim pritiskom. Tim igra zaista skromno i nije nikakvo čudo što su potpuno razbijeni od Bayera.

Svaki naredni kiks povećava mogućnost za otkaz Tuchelu, a ako je vjerovati novinaru Bilda, Mourinho čeka kao 'zapeta puška'.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rudy
Tako je samo on im treba ...ide autobus hahahaha joj ako dođe super biće bayern Milan , man.utd hahahaha divni dani u najavi za glupe navijače
0 0
Bulle
Samo ne njega...antifudbal igra, kako ide iz Rome prodisala Roma...kostolomci mu trebaju da pravi rezultate.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti