'Motor' ekipe Posušja operisan, neće ga biti čak pet mjeseci

Žestok udarac za klub iz Hercegovine

'Motor' ekipe Posušja operisan, neće ga biti čak pet mjeseci

Samir Mlaćo

Već ranije iz HŠK Posušje su najavili da do kraja sezone trener Denis Ćorić neće moći da računa na sjajnog Brazilca Joaa Ericka.

Erick je 25-godišnjak koji je nastupao u Hrvatskoj, zatim se vratio u Brazil, a onda stigao na Mokri Dolac.

Brzo se uklopio u ekipu, dobio brojne pohvale i mogao bi se naći u idealnom timu sezone. Upisao je 25 nastupa u prvenstvu ove sezone, a dodao i dvije asistencije.

Ipak neugodna povreda odvojila ga je od terena, sada je operisan i neće ga biti ni tokom priprema za novu sezonu, ali ni na startu nove sezone.

Uspješno je operisan u Zagrebu.

"Veznjak plavo-bijelih João Erick uspješno je operiran u Zagrebu! Podsjetimo kako je veznjak plavo-bijelih ozljedu zadobio u susretu protiv Željezničara na Mokrom Docu, kada je igru napustio u 46. minuti utakmice.

Oglasi

Do ozljede je došlo prilikom krivog doskoka, a radi se o ozljedi ligamenta patele. Ericka na terenu očekujemo za 5️ mjeseci!

Joao Erick
Joao Erick HŠK Posušje HŠK Posušje Pozicija: MF

Statistika

25 nastupa
24 kao starter
2 žutih kartona
0 crvenih kartona
2 asistencija
0 golova

Fique forte, João! Plavo-bijeli su uz tebe!", naveli su iz HŠK Posušje.

Radi se zaista o žestokom udarcu za Posušje, ali ovaj tim i dalje je u borbi za peto mjesto i realne su šanse da ostvare taj historijski uspjeh.

Podsjetimo, Posušje u nedjelju igra domaći meč protiv Sloge Doboj, a zatim napušta svoj dom zbog uređenja travnjaka.

Nakon više od 28 godina došlo je vrijeme na promjenu travnjaka na Gradskom Stadionu Mokri Dolac. Mnoge uspomene čuvat će travnjak “zelenog dragulja”. Na njemu su se slavile titule, proslavljali veličanstveni golovi u plavo-bijelom dresu, tekle rijeke suza nakon ispadanja, slavio se povratak u najviši rang, pisala povijest posuškog i BiH sporta.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U nedjelju će se posljednji puta odigrati nogometna utakmica i Posušje će se pozdraviti sa svojim travnjakom.
Vrijeme je za hibrid i rekonstrukciju Mokrog Doca! Moderan travnjak-hibrid stižu u Posušje! HŠK Posušje svoj travnjak darovat će NK Vir iz Posušja, članu MŽNL ŽZH-ŽHB.

Veličanstvenu sezonu želimo zatvoriti uz vaš huk i vas, jer sljedeća tri mjeseca napuštamo naš grad i naš dom.
Naš novi dom je Gradski Stadion Tomislavgrad!", naveli su iz člana Wwin lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi