Italijanski zavodnik ima visoko mišljenje o Džeki
EPA

Cassano hvalio Dijamanta

Italijanski zavodnik ima visoko mišljenje o Džeki

Poznatom italijanskom fudbaleru Antoniju Cassanu pošlo je za rukom da ponovo uzburka strasti na Apeninima. 

Cassano, kojeg je problematički karakter spriječio u tome da u potpunosti iskoristi svoj  potencijal, dao je intervju za "Gazzetta dello Sport" u kojem se, između ostalog, dotakao i Edina Džeke.

On je bh. napadača usporedio sa Maurom Icardijem.

"Džeko igra fudbal i postiže golove, dok Icardi jako malo radi za tim. Koja su tri najbolja napadača u Italiji? Apsolutno šampion je Higuain. Na podijumu mjesto zaslužuju još Insigne i Džeko", kazao je Cassano. 

Pred derbi između Rome i Intera je otkrio i za koga će navijati. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"U toj utakmici ću podržavati Inter i uvjeren sam da će pobijediti. Iako sam u Interu proveo samo jednu sezonu, ja sam i dalje 'interista'. Sada ih vodi genijalni Spaletti i mogu biti prvaci", rekao je italijanski zavodnik. 

Nadimak 'italijanski zavodnik' Cassano je dobio nakon što je u autobiografskoj knjizi otkrio niz pikanterija iz života. Najzanimljivija je svakako bila tvrdnja da je spavao sa više od 700 žena, od kojih je 20-tak bilo iz svijeta estrade. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi