Italija, ali i kompletna Evropa bruje o "specijalnom" gostu na proslavi Intera

Ko bi rekao da se i ovo može desiti

Italija, ali i kompletna Evropa bruje o "specijalnom" gostu na proslavi Intera

Esmer Oštraković

Fudbaleri Intera jučer su ostvarili pobjedu protiv Torina, a konačan rezultat ovog susreta bio je 2:0.

Prvo poluvrijeme nije ponudilo golove, ali jeste nekoliko jako dobrih prilika na obje strane, posebno pred golom Torina.

Utakmicu je praktično "prelomio" direktan crveni karton koji je u 49. minuti dobio Tameze zbog jako oštrog starta, a nedugo nakon toga viđena su oba gola na ovoj utakmici.

Dvostruki strijelac u rasponu od samo četiri minute bio je Calhanoglu. Prvi gol postigao je u 56. minuti nakon asistencije Mkhitaryana. Samo četiri minute kasnije ponovo gol postiže isti igrač, ali ovaj put sa bijele tačke.

Uslijedila je velika proslava titule prvaka Italije nakon ove utakmice, a trajala je i tokom dana, ali i do kasno u noć.

Oglasi

Scene su bile zaista nevjerovatne, a grad je bio prepun navijača koji su bojama Intera obojili sve.

Ipak, najviše pažnje privukao je specijalni gost na proslavi o kojem bruji kompletna javnost u Italiji, ali i šire.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ne, ne radi se o nekoj poznatoj ličnosti, nego je jedan od navijača u boje Intera ofarbao kravu, te ju je doveo među navijače kao specijalnog gosta.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi