Gerard Pique stigao na finale Superkupa - U Barceloni će poludjeti kada vide ko je s njim
Gerard Pique u Saudijskoj Arabiji prati finale španskog Superkupa, ali ko je to s njim u društvu?

Laporti neće biti drago prvom

Gerard Pique stigao na finale Superkupa - U Barceloni će poludjeti kada vide ko je s njim

Eldar Ganibegović

Gerard Pique stigao je u Saudijsku Arabiju da podrži Barcelonu u El Clasicu. No, čovjek s kojim je viđen u društvu nije baš drag svima u klubu. 

Večeras od 20 sati Barcelona protiv Real Madrida igra finale španskog Superkupa. Po svemu sudeći na kraju se neće radovati jer nakon sat vremena igre gubi 3:1.

Jedan od navijača Barcelone na KSU stadionu je i Gerard Pique. Riječ je o legendarnom defanzivcu Blaugrane koji je 2022. godine završio karijeru.

Gerard Pique u društvu Victora Fonta

Novinari su Gerarda Piquea fotografisali i na ulicama prije utakmice. Viđen je u društvu Victora Fonta.

Ovaj čovjek definitivno nije jedan od najdražih za čelne ljude u Barceloni. Naime, on je bio konkurent na protkelim predsjedničkim izborima, no Joan Laporta ga je pobijedio.

Oglasi

[related]https://twitter.com/BarcaUniversal/status/1746603912734322799[/related]

Na društvenim mrežama već možemo vidjeti različite reakcije na ovo. Mnogi nagađaju da bi se Pique mogao i vratiti u klub.

Te glasine su donekle i opravdane. Podsjetimo, prije nekoliko dana Pique je saopštio da se vraća fudbalu.

Ostaje samo da se vidi da li povratak fudbalu znači i povratak u Barcelonu. Kada se opraštao kao fudbaler, najavio je da će se vratiti...

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi