Galatasaray Milanu ponudio 15 miliona eura za Boatenga

Turci dovode zvučna pojačanja

Galatasaray Milanu ponudio 15 miliona eura za Boatenga

Edmir Škorić

Turski nogometni velikan Galatasaray nadomak je potpisivanja Wesleyja Sneijdera, ali Holanđanin možda ne bude jedini igrač koji je Milan zamijenio Istanbulom.

Sve je izvjesnije, neki će reći i gotova stvar, da holandski reprezentativac prelazi iz Intera u Galatu, a Turci planiraju dovesti još nekoliko igrača iz grada mode. 

 

Ranije su mediji izvještavali kako su Turci spremni da dobro plate za braniče AC Milana Lucu Antoninija i Djamela Mesbaha, dok Milannews.it piše kako je Galatasaray ponudio 15 miliona eura Milanu za Kevina-Princea Boatenga.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

 

Boateng na San Siru trenutno zarađuje 2.5 miliona eura godišnje, a u Turskoj bi se njegova primanja povećala na četiri miliona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.