Željezničar čestitao rođendan Riadu Bajiću i jednom rečenicom bacio u trans navijače: "Čekamo te..."

Oglasili se na društvenim mrežama

Željezničar čestitao rođendan Riadu Bajiću i jednom rečenicom bacio u trans navijače: "Čekamo te..."

Endin Čaušević

Iskusni bosanskohercegovački napadač Riad Bajić danas slavi svoj 30. rođendan, a u centru pažnje našla se čestitka njegovog matičkog kluba Željezničara zbog rečenice koju su svi odmah uočili.

Bajić već godinama igra u inostranstvu nakon što je napustio Željezničar na ljeto 2015. godine kada je prešao u turski Konyaspor.

Ovaj napadač je izdanak Željine škole i bio je dio sjajne generacije ovog tima. Trenutno Bajić igra u Turskoj u dresu Ankaragucua u koji je stigao prošle godine.

Za Ankaragucu je naš povremeni reprezentativac na 24 meča ove sezone uspio da zabije pet golova iako u turskom klubu većinu utakmica počinje s klupe za rezrvne igrače.

Bajić se našao danas u centru pažnje jer proslavlja svoj 30. rođendan, a njegov matički klub Željezničar mu je među prvima čestitao.

Iz Željezničara su se oglasili jutros na društvenim mrežama s rođendanskom čestitkom, te je jedna rečenica posebno privukla pažnju navijača kluba s Grbavice.

Oglasi

Naime, iz Želje su jasno Bajiću dali do znanja da su mu vrata kluba uvijek otvorena i da ga čekaju raširenih ruku, a sigurno da bi navijači sarajevskog tima vrlo rado vidjeli Bajića u svojim redovima već naredne sezone.

"Riad Bajić danas slavi svoj 30. rođendan. Čestitamo i čekamo te raširenih ruku!", poručili su iz Željezničara.

Inače, Bajić je u dresu kluba u kojem je ponikao uspio da odigra 67 utakmica u svim takmičenjima i zabio je 24 gola.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, u sezoni 2014/15. ovaj 30-godišnjak bio je najbolji strijelac Premijer lige BiH sa 15 pogodaka.

Pored Želje i Ankaragucua u dosadašnjoj karijeri nastupao je još za Konyaspor, Udinese, Basaksehir, Ascoli, Bresciju i Giresunspor. Za bh. reprezentaciju je odigrao 12 utakmica.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mitoza
Naslov za osnovne skole. Bacio u trans. Smijesno.
1 1
user1574859714
A Krpić kao napadac zabije 5 golova u dvije sezone i kauu Krpa dobar,odlican ccc
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi