U 15. minuti na Grbavici su svi gledali ka južnoj tribini: "Mnogi te žele vidjeti na dnu..."
Foto: S. Mlaćo

Parola popularnih Manijaka

U 15. minuti na Grbavici su svi gledali ka južnoj tribini: "Mnogi te žele vidjeti na dnu..."

Endin Čaušević

Željezničar i Tuzla City igraju trenutno na Grbavici utakmicu 30. kola WWin lige Bosne i Hercegovine.

Riječ je o direktnom okršaju klubova koji se bore za opstanak u društvu najboljih i jasno je da bi pobjeda Željezničaru čini se riješila sve brige oko opstanka.

U uvodnom dijelu utakmice domaći su imali nekoliko dobrih akcija i pokušaja preko Amoaha, Krpića i Al Jabera, ali mreže i dalje miruju.

No, u centru pažnje u 15. minuti meča našli su se navijači domaćeg tima zbog parole koju su pokazali.

Popularni Manijaci imali su jasnu poruku da će uvijek biti uz klub bez obzira na sve.

"Mnogi te žele vidjeti na dnu, to im je san nedosanjan, al' se ne plašimo dna i zajedno smo tu, ttvoja smo vojska odana. Za tebe stižemo iz daleka, sa svakog kontinentna odjekuju pjesme, više nema šta da se čeka, ova borba stati ne smije", poruka je navijača Željezničara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

  

Jasna poruka Manijaka na meču Željezničar - Tuzla City. Foto: S. Mlaćo/SportSport.ba

Inače, pred ovu utakmicu Željezničar je bio osmi sa 33 boda, dok je Tuzla City pretposljednji na tabeli sa šest bodova manje.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hzsg
Da niste kao klub, POLTRONSKI, STRANAČKI, ILI BOLJE REČENO PRAVI POLITIČKI ISPRDAK, DA NE ŠURUJETE SA NSBIH i BILI BI STE NA SAMOM DNU. Ovako Vam Vico kaže evo malo novca za tribinu, nemojte brinuti ostacete u ligi, pa tapše malog željkana po ramenima, A VI SRETNI PRESRETNI, PA JOŠ PITATE VOJVODA VICO ŠTA MOŽEMO JOŠ DA URADIMO ZA VAS.
3 0
CASIO
*****aši propali ko kauč
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi