FK Novi Pazar imenovao novog trenera
FOTO: FK Novi Pazar/facebook

Uskoro zvanično predstavljanje

FK Novi Pazar imenovao novog trenera

Haris Zilić

FK Novi Pazar nema baš uspješnu sezonu iza sebe u Super ligi Srbije. Od potencijalne borbe za Evrope na kraju su završili u Ligi za opstanak.

Ekipa iz Novog Pazara je bez problema osigurala opstanak, ali to svakako nije bio cilj ekipe.

Dosta se najavljivalo, bilo je zvučnih pojačanja, vratio se i Adem Ljajić, ali na kraju rezultatski to nije ispraćeno kako je planirano.

FK Novi Pazar će u novu sezonu sa novim trenerom, klub je to ozvaničio prije nekoliko trenutaka.

Na vruću klupu tima iz Novog Pazara sjeda Nikola Trajković, mladi stručnjak koji je svoje trenersko isksutvo usavršavao vani, između ostalih i u Rusiji u ekipi Rostova.

"Fudbalski klub Novi Pazar sa zadovoljstvom objavljuje imenovanje Nikole Trajkovića za novog trenera našeg kluba. Nakon završetka posljednjeg kola Mozzart Bet Super lige Srbije, donešena je odluka da će Trajković preuzeti vođenje tima u narednoj sezoni", saopšteno je iz FK Novi Pazar.

Oglasi

NIKOLA TRAJKOVIĆ NOVI TRENER FK NOVI PAZAR! Fudbalski klub Novi Pazar sa zadovoljstvom objavljuje imenovanje Nikole...

Posted by Fk Novi Pazar - Zvanična stranica on Saturday, May 25, 2024

Trajković iza sebe ima i zanimljivu igračku karijeru, a po završetku iste ozbiljno je uplovio i u trenerske vode.

U igračkoj karijeri nastupao je za klubove poput ETO FC Győr, FK Čukarički, Crvenu zvezdu, Zetu Golubovac, Vojvodinu i Kolubaru.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

FK Novi Pazar će u narendim danima i zvanično predstaviti Nikolu Trajkovića kao novog trenera.

U klubu sigurno ostaje žal što se nije do kraja izdržalo u borbi za Evropu, iako su dobar dio sezone bili prvi vrhu tabele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi