Mali broj nogometaša propušta 31. kolo Wwin lige
Pirića neće biti protiv bivšeg kluba

Kolo počinje susretom na Koševu

Mali broj nogometaša propušta 31. kolo Wwin lige

Samir Mlaćo, foto: T. Hebib

Susreti 31. kola Wwin lige igraju se četiri dana.

Program počinje u petak na stadionu Koševu, a završava u poendjeljak duelom Tuzle City i Borca.

Kada su suspenzije zbog kartona u pitanju, tek mali broj nogmetaša nema pravo nastupa. Tako će Zvijezda 09 na Koševo bez Novice Maksimovića, a na klupi neće biti ni trenera Bojana Trkulje koji je dobio treći žuti karton u duelu protiv FK Igman (2:2).

Igman će dočekati Željezničara bez bivšeg juniora Plavih Anela Pirića, dok kod Sloge u duelu sa Posušjem u nedjelju neće biti Ajdina Redžića.

GOŠK dočekuje drugoplasirani Zrinjski, a kod Gabeljana pravo nastupa nema Filip Račić. Račić je protiv Borca isključen već u trećoj minuti.

Treba istaći da je u Wwin ligi manje više sve riješeno. Prvak će prema svemu sudeći biti FK Borac, a u Evropu će i Zrinjski, Velež i Sarajevo.

Oglasi

Zvijezda 09 je već siguran putnik u niži rang, dok je u teškoj situaciji i FK Tuzla City.

U srijedu se igra i prvi meč finala Kupa naše zemlje gdje će Zrinjski na svom stadionu ugostiti banjalučki Borac od 18 sati.

Raspored 31. kola Wwin lige BiH:

Petak, 10. maj:

20:00h Sarajevo – Zvijezda 09

Oglasi

Subota, 11. maj:

16:00h Široki Brijeg – Velež

20:45 GOŠK – Zrinjski

Nedjelja, 12. maj:

15:30 Igman – Željezničar

19:30 Posušje – Sloga

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ponedjeljak, 13. maj:

17:00 Tuzla City – Borac

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi