Mulalić nakon derbija: Kriv sam, nek me otjeraju, nije problem

Budućnost je bila ubjedljiva

Mulalić nakon derbija: Kriv sam, nek me otjeraju, nije problem

Samir Mlaćo
Budućnost je danas u derbiju kola crnogorskog šampionata savladala Dečić sa 4:0.

Bila je to sigurna pobjeda lidera na tabeli koji suvereno gazi ka novoj tituli. Izabranici Edisa Mulalića nisu imali snage da pruže jači otpor.

Kao i uvijek, temperamentni Mulalić je imao šta da kaže. Kazao je da su njegovi momci bili u strahu kao da je na drugoj strani Manchester City.

“Poklonili smo dva gola, a onda se teško vratiti protiv ovako jakog rivala. Jednom nam je to bilo omogućeno, ali ovoga puta nije. Ovo neće da baci mrlju na ono što smo uradili. Ne tražim sebi alibi, evo kriv sam za ovakav poraz. Nikakav problem, mogu odmah da me otjeraju. Ali, sa ovim igračkim kadrom, ovoliko bodova, uz polufinale Kupa, ovo sigurno neće pokvariti utisak. Krivo mi je što smo prosuli utakmicu bez ikakvog razloga. Bili smo u strahu, isto kao da smo igrali sa Manchester City. Kad se strah pomiješa sa manjkom nečeg drugog, onda ispadne ovako nešto“, kazao je Mulalić.

Dečić je drugoplasirani na tabeli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi