Iz Italije stižu vijesti o šokantnom transferu Dijamanta u super ambcizoni klub

Pomalo nevjerovatna vijest

Iz Italije stižu vijesti o šokantnom transferu Dijamanta u super ambcizoni klub

Admin Čaušević

Transfer pijaca je uveliko otvorena, posebno se to odnosi na italijansku Seriju A. 

Edinu Džeki se i ovog ljeta dešava na ono što je navikao. Učestalo se špekuliše o njegovom transferu i eventualnom odlasku iz Intera.

Džeko je trenutno igrači Intera i ima status ''sigurnog'' među Nerazzurrima, ali bez obzira na to italijanski mediji nastavljaju špekulisati o budućnosti kapitena bh. reprezentacije.

U srijedu ujutro stiže pomalo nevjerovatna vijest o mogućem Džekinom transferu u super ambiciozni klub koji je po prvi put u klupskoj historiji ušao u društvo najboljih.

Tuttosport i Corriere dello Sport naovde da se klupsko rukovodstvo Monze uključilo u dovođenje bh. napadača s tim da bi i Džeko morao pristati na smanjenje plate.

Silvio Berlusconi i Andrea Galliani su na čelu Monze. Čuveni tandem je još prije 13 godina pokušao dovesti Džeku u Milan, ali bezuspješno.

Ljudi koji su Milan učinili svjetskim velikanom će pokušati ponovo da ispune stari san, ali očigledno će biti jako teško dovesti popularnog Dijamanta.

Inače, Monzda se proteklih dana dovodi u vezu s nekim još zvučnim imenima, prije svih Paulom Dybalom i Maurom Icardijem te nije iznenađenje što su mediji na Apeninima počeli spominjati i Džeku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

S druge strane u Interu uopšte ne pomišljaju na Džekin odlazak bez obzira na dovođenje Romelua Lukakua. I Giuseppe Marotta je kazao da je napadački dio tima Intera na mjestu.

Međutim, glasine su nešto s čim se Džeko nosi tokom cijele karijere i Monzi ne može niko zabraniti da sanja veliki transfer. Ipak, jedno su želje, drugo mogućnosti...

Top Komentari

nijepoznat
ma u Vrapcice ces ti meni ovog ljeta
2 7
Mele
Monza.. ha ha, pa nije jeo pokvarene cevape. Od lige prvaka ici u tu selendru. ma daj, gluposti.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti