Pogledajte Džekine promašaje, a na kraju "prijetnja" sudiji sa neočekivanim ishodom

Noć za zaborav

Pogledajte Džekine promašaje, a na kraju "prijetnja" sudiji sa neočekivanim ishodom

Edmir Škorić

U 35. kolu turske Superlige Bešiktaš je gostovao ekipi Konyaspor, a duel je završen bez pogodaka, rezultatom 0:0, iako su gosti slovili za velikog favorita.

Fenerbahče već neko vrijeme juri vodeći Galatsaray, ali je ponovo, kao i prije dva kola, kiksao i tako osigurao Galati veliku prednost od šest bodova na samo tri kola prije kraja.

Izabranici Ismaila Kartala večeras zaista nisu imali sreće. Stvorili su ogroman broj prilika, imali preko 20 udaraca prema golu Konyaspora, a na kraju osvojili samo bod.

Najveći tragičar je nažalost bio bh. reprezentativac Edin Džeko, koji se propisno ispromašivao. Imao je jednu šansu u prvom, ali četiri velike u drugom dijelu.

Domaći golman Slowik uspio je nekim čudom da sačuva mrežu netaknutom, čime je omogućio veliko slavlje Galati, a Edin i društvo mogu da žale za svim tim propuštenim šansama.

Oglasi

Džeko, koji je odigrao cijeli meč kao kapiten, zaista večeras nije imao ni sreće, a niti dovoljno koncentracije da završi uspješno stvari koje bi u nekim slučajevima žmireći zabijao.

Promašaje bh. kapitena možete pogledati u klipovima ispod:

[twitter]https://twitter.com/FootColic/status/1787549691304919216[/twitter]

[twitter]https://twitter.com/andagoller9/status/1787549310449557623[/twitter]

Nakon utakmice, bilo je određenih prepirki između igrača Fenera i sudijske trojke, a navodi se da je Džeko u jednom trenutku pokazuao prstom ma sudiju, no zbog tih "prijetnji" nije dobio niti javnu opomenu iako se često za ovakve stvari dodjeljuju i crveni kartoni.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Također, u prvom dijelu meča, snimljena je žestoka rasprava između Džeke i jednog saigrača. Čini se da ovo jednostavno nije bila dobra noć za Džeku i za sve u Feneru.

Top Komentari

BoSniaN_BuLL
Kao da ce mu to ponasanje pomoci i dati ekipi bodovo, prljaj se jarane bas pred kraj karijere!
2 0
Kugla
A nas selektor opet kloca zvati i kapitensku traku dati
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi